• Novinky

          • Matúš Bánik reprezentuje Slovensko v bowlingu
            • Matúš Bánik reprezentuje Slovensko v bowlingu

            • Nielen futbalu či hokeju sa venujú naši žiaci. Aj taký netradičný bowling si našiel na našej škole svojho nadšenca. Žiak II.G triedy Matúš Bánik sa na základe svojich športových výsledkov sa stal súčasťou družstva, ktoré reprezentuje Slovenskú republiku na X. Majstrovstvách sveta národných tímov v bowlingu s deviatimi kolkami W/M. Práve v týchto dňoch sa majstrovstvá konajú vo Varaždine v Chorvátsku od 12. - 28. mája 2023. Prajeme celému družstvu veľa úspechov a Matúšovi držíme palce, aby mal pevnú ruku a presnú "mušku".

          • TITANI SPOJENEJ ŠKOLY
            • TITANI SPOJENEJ ŠKOLY

            • Dňa 28. apríla 2023 zožala naša škola obrovský úspech v Trnave. Štvorčlenné družstvo našich chlapcov sa zúčastnilo celoslovenského kola v silovom päťboji a obsadili prvé miesto! Súťažilo sa v disciplínach: zhyb na hrazde, tlak v ľahu na lavičke, bicepsový zhyb, kľuk na bradlách a drep s olympijskou činkou. Divákom sa občas zdalo, že Martin Dianiška (I.A), Šimon Giertl (III.G), Leo Macháč (III.A) a Natanael Sklenka podávajú "nadľudský" výkon. Túžba vyhrať posunula ich osobné hranice. Pevne veríme, že ich úspech sa stane motiváciou pre ďalších silákov alebo siláčky v nasledujúcich ročníkoch. 

          • HOKEJOVÉ DERBY AKO REMEŇ!
            • HOKEJOVÉ DERBY AKO REMEŇ!

            • Kremnička, Kremnička, znelo Tipsportarénou 24. apríla 2023 počas tradičného priateľského hokejového zápasu medzi našou Spojenou školou a Strednou priemyselnou školou Jozefa Murgaša. Našim chlapcom sa síce nepodarilo obhájiť víťazstvo z posledného ročníka derby, ale prehrali so cťou 6:9.

              V deviatej minúte I. tretiny strelil Andrej Styk náš prvý gól. Priebežný stav bol po I. tretine 1:4 v neprospech našich chlapcov. V II. tretine využili hráči na oboch stranách vylúčenia Najprv náš Filip Jelža znížil náskok súpera na 2:5, súper na to zareagoval zvýšením skóre na 2:6.

              Cenné je to, že v III. tretine sa naši chlapci vzopreli a predviedli hokejový uragán. Marek Fabricius znížil na 3:7. Panika v tábore súpera nastala po troch góloch Olivera Turňu v krátkom slede.

              Škoda, že sme v závere dostali dva góly! Mohla to byť do poslednej minúty dráma! Poďakovanie patrí všetkým našim hokejistom za podané výkony, zodpovedajúce ich skúsenostiam. Skvelé výkony podal brankár Michal Ďuriš. Nadštandardné výkony predviedli Oliver Turňa, strelec troch gólov a Andrej Styk.

              Zápas sa uskutočnil v príjemnej športovej atmosfére za slušného povzbudzovania asi 600 fanúšikov na oboch stranách.

              Už teraz sa všetci tešíme na ďalší ročník priateľského hokejového derby. Veď predsa musíme „Murgašákom“ prehru vrátiť!