• Novinky

          • Krátka spomienka na absolventov našej školy
            • Krátka spomienka na absolventov našej školy

            • Milí študenti, absolventi našej školy by sa vám chceli ešte prihovoriť týmto spôsobom.

              IV.A – operátor stavebnej výroby/grafik tlačových médií

              Najviac sa mi páčilo a pôsobilo na mňa veľmi pozitívne to, že sa učitelia stále usmievali na žiakov a keď vedeli, tak hneď a ochotne pomáhali...páčil sa mi prístup učiteľov na hodinách a správanie ku žiakom.

              IV.B – technik energetických zariadení budov

              Stredná škola mi dala hlavne dobrých kamarátov, s ktorými som zažil veľa zážitkov. Naučila ma veľa z môjho odboru, za čo som rád. A som smutný, že to všetko končí. Páčili sa mi aj výlety do firiem, v ktorých som sa veľa dozvedel o danej téme.

              Na školu spomínam len v dobrom. Spoznal som super ľudí, kopec nových kamošov. Som veľmi rád, že mi škola umožnila individuálne štúdium a poskytla odborné vzdelanie do života v odbore, v ktorom je uplatnenie. Najkrajšiu spomienku mám z prvého ročníka, keď sme hrali hokej proti Murgaške, tá atmosféra bola neskutočná.

              Vďaka škole nemám problém s usporiadaním vecí a s vlastným organizovaním času. Viac som si uvedomil vlastnú zodpovednosť, ktorú mám ako mladý človek. Najviac spomínam na zábavné hodiny, ktoré boli asi každý deň, rozhodne to nebola nudná škola.

              IV.G – staviteľstvo

              SPŠ stavebná mi dala dôležité veci do života,  ktoré využijem vo svojom budúcom zamestnaní. K dobrému vzdelaniu samozrejme nemôže chýbať aj dôležitá prax, ktorú sme absolvovali takmer v každom ročníku. Vyskúšali sme si rôzne zamerania, ktorými sa môžeme uberať po skončení školy, či využiť v iných (aj domácich) situáciách. Vrátane dobrých priateľov/spolužiakov sme tu všetci našli pomoc od pani profesoriek, ktoré nás podporili v každom období, ci pomohli pri každom probléme. Je ťažké si vybrať svoje zamestnanie v 15 rokoch, keďže sa človek ešte vyvíja a neviem, čo presne od života chce. No ja neľutujem.

              Mojim hlavným vyjadrením by bola veľká vďaka učiteľom, ktorí pri mne stáli a spolužiakom, ktorí ma každý deň podporovali.

              Študovala som na SPŠ Stavebnej v Banskej Bystrici 4 roky. Musím povedať, že to boli najlepšie 4 roky môjho života, zatiaľ. ÁNO! Bolo potrebné veľa sa učiť ,no popri učení bolo aj veľa srandy, keďže som bývala na školskom internáte. V škole som už v prvom ročníku spoznala úžasných ľudí, ktorí ma sprevádzali celé štyri roky. Od vysmiateho, priateľského riaditeľa ,učiteľského zboru, vrátnikov a vrátničky, upratovačiek, kuchárok v jedálni, vychovávateliek na internáte, spolužiakov, spolužiačiek, najlepšej triednej učiteľky až po množstvo žiakov ,musím povedať že som sa v tejto škole svojím spôsobom cítila ako doma. Škola mi dala veeeeľmi veľa vedomostí,  či už študijných alebo životných. Určite sa budem sem rada vracať a keby môžem jednoznačne si zopakujem tieto štyri úžasné roky plné srandy ale aj učenia sa.

              Milá škola , ĎAKUJEM TI! :)